Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé placky se zelím

Bramborovými plackami se zelím zajisté potěšíte všechny vaše strávníky. Jejich skvělou chuť dotváří použitá šunková klobása a sýr. Smažení na sádle nám zajistí, že placky budou opravdu křupavé.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min + vaření brambor den předem

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava, + vaření brambor den předem)

5. 2. 2024 11:37

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 884 kJ / 928 kcal
Bílkoviny57,16 g
Tuky48,97 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 3,33 g
Sůl8,22 g
Sacharidy58,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 2. 2024 09:59

:-)<3:yes::yes: vypadají opravdu moc pěkně, určitě udělám , :-Kmáme rádi placky i placičky - super

Moanka Moanka

6. 2. 2024 08:10

Vypadají náramně. <3 Zatím jsem zelné placičky dělala jen se syrovým bramborem…

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brambory, klobása šunková, zelí kysané, vejce, sýr gouda, sůl, pepř mletý, mouka hladká, sádlo

TopRecepty.cz

Křupavé placky se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDrvm