Nutriční hodnoty (Kroupový salát se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 912 kJ / 1 652 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,85 g |
| Tuky | 49,48 g |
| – nasycené | 7,43 g |
| – nenasycené | 40,75 g |
| –– mononenasycené | 32,03 g |
| –– polynenasycené | 8,72 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 42,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 878 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 250,57 g |
| – cukry | 23,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g uvařených krup | Kroupy ječné | 300 g |
| 2 2 malé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 100 g 100 g oliv plněných papričkou (nebo jen zelených) | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |