Nutriční hodnoty (Kroupový salát se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 912 kJ / 1 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,85 g |
Tuky | 49,48 g |
– nasycené | 7,43 g |
– nenasycené | 40,75 g |
–– mononenasycené | 32,03 g |
–– polynenasycené | 8,72 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 878 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 250,57 g |
– cukry | 23,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g uvařených krup | Kroupy ječné | 300 g |
2 2 malé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
100 g 100 g oliv plněných papričkou (nebo jen zelených) | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |