Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupový salát se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 912 kJ /
1 652 kcal
Bílkoviny30,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,85 g
Tuky49,48 g
– nasycené7,43 g
– nenasycené40,75 g
–– mononenasycené32,03 g
–– polynenasycené8,72 g
––– omega 30,40 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 878 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy250,57 g
– cukry23,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g uvařených krup Kroupy ječné 300 g
2 2 malé cukety Cuketa čerstvá 200 g
10 10 cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
100 g 100 g oliv plněných papričkou (nebo jen zelených) Olivy čerstvé zralé 100 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce kaparů Kapary 30 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
čerstvý tymián Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.