Nutriční hodnoty (Rajčata plněná hříbky a cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 642 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 1,07 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,75 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 29,30 g |
– cukry | 7,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší oválná rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
hrst hrst nakrájených hříbků | Hřib čerstvý | |
4 4 mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 plátky 2 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |