Nutriční hodnoty (Rajčata plněná hříbky a cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 642 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 1,07 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,75 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,51 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 250 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 29,30 g |
| – cukry | 7,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší oválná rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvých lesních hub (nejlépe hřiby) | Hřib čerstvý | |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 plátky 2 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |