Nutriční hodnoty (Indická sladko-kyselá omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,15 g |
Tuky | 7,48 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 4,68 g |
–– mononenasycené | 2,15 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 55,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 432,53 g |
– cukry | 389,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
6 6 čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g |
6 stroužků 6 stroužků česnek | Česnek čerstvý | 42 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
200 ml 200 ml cukru | Cukr bílý | 200 g |
125 ml 125 ml octa | Ocet lihový | 125 ml |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |