Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané mleté maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 529 kJ /
1 083 kcal
Bílkoviny73,70 g
– z toho živočišné bílkoviny67,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky66,45 g
– nasycené25,44 g
– nenasycené34,97 g
–– mononenasycené27,47 g
–– polynenasycené7,49 g
––– omega 30,33 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 461 mg
Sodík 1,71 g
Sůl3,97 g
Sacharidy44,14 g
– cukry17,68 g
––– laktóza3,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mletého masa Vepřový ořez 300 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
5 5 zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
60 g 60 g sýra balkánského typu Sýr balkánský (50% t. v s.) 60 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
olej Olej řepkový
rozmarýn Rozmarýn sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.