Nutriční hodnoty (Zapékané mleté maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 529 kJ / 1 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 66,45 g |
– nasycené | 25,44 g |
– nenasycené | 34,97 g |
–– mononenasycené | 27,47 g |
–– polynenasycené | 7,49 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 461 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,97 g |
Sacharidy | 44,14 g |
– cukry | 17,68 g |
––– laktóza | 3,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
5 5 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
60 g 60 g sýra balkánského typu | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 60 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
olej | Olej řepkový | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |