Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 605 kJ / 2 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 392,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 391,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 124,97 g |
– nasycené | 40,43 g |
– nenasycené | 60,54 g |
–– mononenasycené | 48,77 g |
–– polynenasycené | 11,77 g |
––– omega 3 | 3,11 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 2,92 g |
Sůl | 6,85 g |
Sacharidy | 19,55 g |
– cukry | 3,78 g |
––– laktóza | 2,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
200 g 200 g uzeného boku | Vepřový bok uzený | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 housky | Houska pšeničná | |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
olej | Olej řepkový | |
1 kousek 1 kousek másla (v případě přípravy v troubě) | Máslo kravské | 25 g |