Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 605 kJ /
2 774 kcal
Bílkoviny392,40 g
– z toho živočišné bílkoviny391,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky124,97 g
– nasycené40,43 g
– nenasycené60,54 g
–– mononenasycené48,77 g
–– polynenasycené11,77 g
––– omega 33,11 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 2,92 g
Sůl6,85 g
Sacharidy19,55 g
– cukry3,78 g
––– laktóza2,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsa Kuře prso 1400 g
200 g 200 g uzeného boku Vepřový bok uzený 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 housky Houska pšeničná
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
1 lžíce 1 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
4 snítky 4 snítky tymiánu Tymián sušený
olej Olej řepkový
1 kousek 1 kousek másla (v případě přípravy v troubě) Máslo kravské 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.