Nutriční hodnoty (Zapečené těstoviny s anglickou slaninou a paprikovo-rajčatovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 104 kJ / 2 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
Tuky | 199,97 g |
– nasycené | 89,57 g |
– nenasycené | 99,15 g |
–– mononenasycené | 83,73 g |
–– polynenasycené | 15,42 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 11,88 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 8,84 g |
Sacharidy | 41,10 g |
– cukry | 31,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 500 g těstovin (vrtule, kolínka) | Těstoviny pšeničné | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
20 dkg 20 dkg anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 200 g |
2 2 žluté masité papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
3 3 středně velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 zeleninový bujon (takový ten tekutý) | Bujón zeleninový | |
2 2 polévkové lžíce kečupu (kdo rád, lze dát i ostrý) | Kečup sladký | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
voda | Voda |