Nutriční hodnoty (Zapečené těstoviny s anglickou slaninou a paprikovo-rajčatovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 104 kJ / 2 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
| Tuky | 199,97 g |
| – nasycené | 89,57 g |
| – nenasycené | 99,15 g |
| –– mononenasycené | 83,73 g |
| –– polynenasycené | 15,42 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 11,88 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 3,63 g |
| Sůl | 8,84 g |
| Sacharidy | 41,10 g |
| – cukry | 31,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 500 g těstovin (vrtule, kolínka) | Těstoviny pšeničné | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 20 dkg 20 dkg anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 200 g |
| 2 2 žluté masité papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 3 3 středně velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 zeleninový bujon (takový ten tekutý) | Bujón zeleninový | |
| 2 2 polévkové lžíce kečupu (kdo rád, lze dát i ostrý) | Kečup sladký | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| voda | Voda |