Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fish and Chips podle Dity P.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 617 kJ /
4 211 kcal
Bílkoviny140,41 g
– z toho živočišné bílkoviny105,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,13 g
Tuky276,33 g
– nasycené25,00 g
– nenasycené238,64 g
–– mononenasycené176,43 g
–– polynenasycené62,21 g
––– omega 317,22 g
Vláknina25,75 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 3,83 g
Sůl9,27 g
Sacharidy264,52 g
– cukry26,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
6 PL 6 PL olivového oleje Olej olivový 66 ml
hrubá sůl Sůl mořská
500 g 500 g filetů z ryb (mořské tresky nebo jiné ryby, samosebou i čerstvé) Treska filet 500 g
sůl Sůl mořská
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
250 ml 250 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 250 ml
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 dcl 2 dcl oleje Olej řepkový 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
cibulka Cibulka jarní čerstvá
kyselá okurka Okurka polní zavařená
worchester Worcestrová omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.