Nutriční hodnoty (Letní ostružinové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 18 853 kJ / 4 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,89 g |
Tuky | 275,81 g |
– nasycené | 149,21 g |
– nenasycené | 102,27 g |
–– mononenasycené | 90,47 g |
–– polynenasycené | 11,81 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 22,35 g |
Cholesterol | 2,97 g |
Sodík | 918 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 401,00 g |
– cukry | 289,80 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
90 g 90 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 90 g |
350 g 350 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 350 g |
15 15 ostružin (na ozdobu) | Ostružiny čerstvé | |
1,5 dl 1,5 dl vody | Voda | 150 ml |
1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
160 g 160 g cukru | Cukr bílý | 160 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |