Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní ostružinové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie18 853 kJ /
4 506 kcal
Bílkoviny93,76 g
– z toho živočišné bílkoviny79,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,89 g
Tuky275,81 g
– nasycené149,21 g
– nenasycené102,27 g
–– mononenasycené90,47 g
–– polynenasycené11,81 g
––– omega 31,00 g
Vláknina22,35 g
Cholesterol 2,97 g
Sodík 918 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy401,00 g
– cukry289,80 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
špetka špetka soli Sůl mořská
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
90 g 90 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 90 g
350 g 350 g ostružin Ostružiny čerstvé 350 g
15 15 ostružin (na ozdobu) Ostružiny čerstvé
1,5 dl 1,5 dl vody Voda 150 ml
1 PL 1 PL cukru Cukr bílý 25 g
160 g 160 g cukru Cukr bílý 160 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.