Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní ostružinové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 853 kJ /
4 506 kcal
Bílkoviny93,76 g
– z toho živočišné bílkoviny79,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,89 g
Tuky275,81 g
– nasycené149,21 g
– nenasycené102,27 g
–– mononenasycené90,47 g
–– polynenasycené11,81 g
––– omega 31,00 g
Vláknina22,35 g
Cholesterol 2,97 g
Sodík 918 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy401,00 g
– cukry289,80 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
90 g 90 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 90 g
80 g 80 g cukru krystal Cukr bílý 80 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
350 g 350 g ostružin Ostružiny čerstvé 350 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
ostružiny (na ozdobu) Ostružiny čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.