Nutriční hodnoty (Letní ostružinové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 853 kJ / 4 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,89 g |
| Tuky | 275,81 g |
| – nasycené | 149,21 g |
| – nenasycené | 102,27 g |
| –– mononenasycené | 90,47 g |
| –– polynenasycené | 11,81 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 22,35 g |
| Cholesterol | 2,97 g |
| Sodík | 918 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 401,00 g |
| – cukry | 289,80 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 90 g 90 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 90 g |
| 80 g 80 g cukru krystal | Cukr bílý | 80 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 350 g 350 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 350 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| ostružiny (na ozdobu) | Ostružiny čerstvé |