Nutriční hodnoty (Panenka na barevném pepři podávaná s brambory plněnými smetanovou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 287 kJ / 1 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 141,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,42 g |
| Tuky | 39,73 g |
| – nasycené | 16,12 g |
| – nenasycené | 16,54 g |
| –– mononenasycené | 14,58 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 9,78 g |
| Cholesterol | 342 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 72,60 g |
| – cukry | 9,84 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
| pepř čtyř barev (čerstvě mletý) | Pepř barevný | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 8 8 brambor (středně velkých) | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 smetanové (nebo vinné) klobásy | ||
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku (utřený) | Česnek čerstvý | 7 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |