Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 428 kJ /
341 kcal
Bílkoviny10,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,50 g
Tuky2,56 g
– nasycené1,05 g
– nenasycené2,68 g
–– mononenasycené0,63 g
–– polynenasycené2,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina28,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy56,19 g
– cukry33,11 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně (například Hokaido) Dýně čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 středně velkého celeru Celer bulva čerstvá 270 g
6 6 oloupaných rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
3 3 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 150 g
asi 1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
česnek podle své chuti Česnek čerstvý
1-2 lžičky 1-2 lžičky nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 10.5 g
kari Kari
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čerstvé bylinky podle vlastního uvážení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.