Nutriční hodnoty (Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 205 kJ / 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,22 g |
| Tuky | 1,12 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 25,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 105,90 g |
| – cukry | 17,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g zvěřiny (plec, kýta ) | ||
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| černé pivo nebo červené víno ( cca 300ml) | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| silný vývar | Vývar hovězí | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |