Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavkové lasagne)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 746 kJ /
1 134 kcal
Bílkoviny74,75 g
– z toho živočišné bílkoviny33,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,00 g
Tuky27,50 g
– nasycené15,79 g
– nenasycené10,61 g
–– mononenasycené8,18 g
–– polynenasycené2,43 g
––– omega 30,12 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,63 g
Sůl3,75 g
Sacharidy119,95 g
– cukry54,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
plátky plátky lasagní Lasagne
1 kg 1 kg václavek Václavka čerstvá 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
50 g 50 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
olej Olej řepkový
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.