Nutriční hodnoty (Václavkové lasagne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 746 kJ / 1 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,00 g |
| Tuky | 27,50 g |
| – nasycené | 15,79 g |
| – nenasycené | 10,61 g |
| –– mononenasycené | 8,18 g |
| –– polynenasycené | 2,43 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 119,95 g |
| – cukry | 54,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| plátky plátky lasagní | Lasagne | |
| 1 kg 1 kg václavek | Václavka čerstvá | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| olej | Olej řepkový | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý |