Nutriční hodnoty (Václavkové lasagne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 746 kJ / 1 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,00 g |
Tuky | 27,50 g |
– nasycené | 15,79 g |
– nenasycené | 10,61 g |
–– mononenasycené | 8,18 g |
–– polynenasycené | 2,43 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 119,95 g |
– cukry | 54,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
plátky plátky lasagní | Lasagne | |
1 kg 1 kg václavek | Václavka čerstvá | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
olej | Olej řepkový | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý |