Nutriční hodnoty (Čokolový dezert s karamelovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 995 kJ / 3 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 172,17 g |
– nasycené | 102,97 g |
– nenasycené | 60,78 g |
–– mononenasycené | 53,55 g |
–– polynenasycené | 7,23 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 974 mg |
Sodík | 443 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 433,57 g |
– cukry | 193,57 g |
––– laktóza | 11,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250-300 ml 250-300 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 275 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 karamelový puding | Puding v prášku | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky |