Nutriční hodnoty (Pečená hlíva ústřičná s bedlou jedlou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 850 kJ / 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,82 g |
| Tuky | 4,68 g |
| – nasycené | 3,47 g |
| – nenasycené | 1,12 g |
| –– mononenasycené | 0,81 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 51,16 g |
| Cholesterol | 8 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,52 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 500 g |
| 500 g 500 g bedel | Bedla čerstvá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| střik bílého vína | Víno bílé suché | |
| cca 8 lístků 8 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 3 3 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 3 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |