Nutriční hodnoty (Pečená hlíva ústřičná s bedlou jedlou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 850 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,82 g |
Tuky | 4,68 g |
– nasycené | 3,47 g |
– nenasycené | 1,12 g |
–– mononenasycené | 0,81 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 51,16 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,52 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 500 g |
500 g 500 g bedel | Bedla čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
střik bílého vína | Víno bílé suché | |
cca 8 lístků 8 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
3 3 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 3 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |