Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka se šalotkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 217 kJ /
291 kcal
Bílkoviny3,01 g
– z toho živočišné bílkoviny1,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,03 g
Tuky23,30 g
– nasycené2,71 g
– nenasycené21,10 g
–– mononenasycené14,35 g
–– polynenasycené6,75 g
––– omega 31,81 g
Vláknina1,77 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy16,42 g
– cukry2,15 g
––– laktóza1,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 šalotek Šalotka čerstvá
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 velká brambora Brambor zimní 50 g
2 2 pórky Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 40 ml
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.