Nutriční hodnoty (Pečené vepřové koleno se švestkovou pastou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 286 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,76 g |
| Tuky | 42,41 g |
| – nasycené | 5,91 g |
| – nenasycené | 36,55 g |
| –– mononenasycené | 31,33 g |
| –– polynenasycené | 5,22 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 10,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 632 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 34,19 g |
| – cukry | 26,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| kousek kousek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| kmín celý | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 PL 2 PL švestkových povidel | Povidla | 46 g |
| 1 KL 1 KL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 1 KL 1 KL chilli koření | Chilli paprička mletá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 PL 4 PL olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |