Nutriční hodnoty (Vepřové kostky v zeleninové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 267 kJ / 1 020 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 152,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 35,60 g |
| – nasycené | 10,19 g |
| – nenasycené | 17,27 g |
| –– mononenasycené | 14,12 g |
| –– polynenasycené | 3,14 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 435 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 17,27 g |
| – cukry | 10,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg vepřové plece | Vepřová plec | 750 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 střední bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| hrst hrst petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
| 1/2 l 1/2 l silného masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| nové koření | Nové koření |