Nutriční hodnoty (Vepřové kostky v zeleninové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 267 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 35,60 g |
– nasycené | 10,19 g |
– nenasycené | 17,27 g |
–– mononenasycené | 14,12 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 17,27 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg vepřové plece | Vepřová plec | 750 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 střední bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
hrst hrst petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
1/2 l 1/2 l silného masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
nové koření | Nové koření |