Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky v zeleninové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 267 kJ /
1 020 kcal
Bílkoviny155,04 g
– z toho živočišné bílkoviny152,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky35,60 g
– nasycené10,19 g
– nenasycené17,27 g
–– mononenasycené14,12 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 30,32 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 435 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy17,27 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg vepřové plece Vepřová plec 750 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 střední bulvy celeru Celer bulva čerstvá
hrst hrst petrželové nati Petržel nať čerstvá
1/2 l 1/2 l silného masového vývaru Vývar masový 500 ml
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
bobkový list Bobkový list sušený
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
drcený kmín Kmín mletý
nové koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.