Nutriční hodnoty (Škvarkovo-bramborová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
| Tuky | 252,39 g |
| – nasycené | 96,70 g |
| – nenasycené | 139,06 g |
| –– mononenasycené | 113,63 g |
| –– polynenasycené | 25,43 g |
| ––– omega 3 | 1,87 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 728 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 23,90 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g škvarků | Škvarky | 300 g |
| 2 2 menší vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2-3 2-3 polévkové lžíce dobrého vepřového sádla | Sádlo vepřové | |
| hořčice dle chuti | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |