Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávaná vepřová ouška se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 152 kJ /
1 231 kcal
Bílkoviny10,97 g
– z toho živočišné bílkoviny7,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,29 g
Tuky118,11 g
– nasycené77,58 g
– nenasycené36,96 g
–– mononenasycené33,17 g
–– polynenasycené3,79 g
––– omega 30,98 g
Vláknina10,19 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy28,76 g
– cukry13,92 g
––– laktóza7,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové uši
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
8 8 středních žampionů Žampion čerstvý
1 hrst 1 hrst nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
kmín Kmín
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 velká najemno nasekaná cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml vývaru z vepřových oušek Vývar hovězí 200 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.