Nutriční hodnoty (Zadělávaná vepřová ouška se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 152 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,29 g |
Tuky | 118,11 g |
– nasycené | 77,58 g |
– nenasycené | 36,96 g |
–– mononenasycené | 33,17 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 10,19 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 28,76 g |
– cukry | 13,92 g |
––– laktóza | 7,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové uši | ||
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
8 8 středních žampionů | Žampion čerstvý | |
1 hrst 1 hrst nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
kmín | Kmín | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 velká najemno nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml vývaru z vepřových oušek | Vývar hovězí | 200 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |