Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát cibulář)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 534 kJ /
367 kcal
Bílkoviny3,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,10 g
Tuky21,40 g
– nasycené3,03 g
– nenasycené18,21 g
–– mononenasycené15,70 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,97 g
– cukry14,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 menší červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
3 3 menší bílé cibule Cibule čerstvá
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
salátová okurka Okurka salátová čerstvá
kedluben Kedluben čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.