Nutriční hodnoty (Prasátko Peppa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 318 kJ / 3 661 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 72,15 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g | 
| Tuky | 192,80 g | 
| – nasycené | 20,30 g | 
| – nenasycené | 154,00 g | 
| –– mononenasycené | 109,00 g | 
| –– polynenasycené | 45,00 g | 
| ––– omega 3 | 12,69 g | 
| Vláknina | 7,50 g | 
| Cholesterol | 1,30 g | 
| Sodík | 620 mg | 
| Sůl | 2,01 g | 
| Sacharidy | 405,60 g | 
| – cukry | 222,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 210 g 210 g cukru | Cukr bílý | 210 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml | 
| 100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml | 
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cukr | Cukr bílý | |
| marmeláda dle chuti | Marmeláda jahodová | |
| potahovací hmota K2 | Fondán | |
| gelové barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | 
 
	