Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Jatýrka v pikantním kabátku

Játra většinou restujeme nebo z nich děláme výborné paštiky. Už jste ale zkoušeli připravit játra v těstíčku? Pokud ne, je nejvyšší čas to napravit. Těstíčko si můžete udělat jemné nebo pikantní, podle toho, čemu dáváte přednost.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

21. 1. 2013 17:08

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 930 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny124,14 g
Tuky47,22 g
Vláknina4,55 g
Cholesterol 3,02 g
Sodík 3,84 g
Sůl9,52 g
Sacharidy121,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo pikantní nemůže nebo nemá rád, použije sladkou mletou papriku.

Zdroj:http://recepty-online3.webnode.cz/products/jatyrka...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radovan Kuška

9. 12. 2017 22:26

akusa: Proto jde zrovna o játra kuřecí,kterými zrovna moc toxínů ještě neprošlo.Kromě toho zvířata celkově nemají jistě tolik škodlivin jako lidi.Nepijou alkohol,nekouřej,neberou léky ani drogy,nesolej a další.Samozřejmě,že nikdo nikoho nenutí játra jíst.

Václav

9. 8. 2017 15:11

akusa: když potřebujete do těla dostat železo a bojíte se jater, jezte šroubky.:-p

jamilen

11. 10. 2016 18:28

Drůbeží játra zvyšují cholesterol, proto je mám od lékaře zakázané. Občas, ale neodolám. :-(

Tonda

6. 9. 2016 21:52

Zkuste někdy pro změnu nahradit papriku kari (curry) kořením. Jiná chuť a vynikající.

Jam

6. 9. 2016 06:50

Když se vynechají žloutky, z bílků se vyšlehá sníh, mlíko se nehradí něčím perlivějším, třeba pivem, sektem, lambruscem nebo i jemně perlivou vodou, těstíčko se krásně nafoukne, je křupavé i po nějakém čase. Tohle je sice moc fajn, ale po dvaceti minutách změkne a je z toho takovej filc.

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 6. 2016 20:32

akusa: Aha!!! Tak možná proto řekl dnes příteli lékař, že má jíst hodně vnitřností, protože má málo železa! Musím mu jít v pondělí vynadat, co si dovoluje mu doporučovat taková svinstva!! :-D:-D:-D

akusa

24. 6. 2016 16:06

Vůbec ne!Veškeré vnitřnosti nejsou zdravé!Tak jak játra jako jediný orgán likviduje v těle toxíny,to samé u zvířat.Logicky, jaké tedy ty játra mohou být!!??

Rostislav

8. 3. 2016 19:26

Určitě budu vařit v zimě s dušenou v létě s čerstvou zeleninkou!:-p

dadka

26. 1. 2016 16:36

tak zítra vyzkouším,játra jsou koupená,doufám,že si pochutnáme:-p

Věra

28. 12. 2015 20:15

Lada:Ae houby tvrdá,když se patřičně prošpikují,tak nemají chybu a omáčka je výborná,navíc hovězí játra nevím proč by nebyla zdravá---a v knedlíčkách vám nevadí?

vilma vildomcova

14. 12. 2015 16:50

výborné a pokud to někomu nechutná tak jen proto,že neumí dochutit...játra to potřebují obzvlášť !!!!!!:-p

Iness Iness

27. 1. 2013 20:17

pavel:a co jsi čekal? Že játra budou mít chuť lososa? :-D.

pavel

27. 1. 2013 19:46

Dělal jsem minulý týden nic ohromujícího už to dělat nebudu.

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2013 21:12

Mňam:-p:yes:Teda,teď jsi mě tou svou dobrotou opravdu navnadila:-*Drůbeří játýrka jsou na takovéto rychlovečky nejlepší:yes:

aisha

22. 1. 2013 05:52

Drubezi jatra muzu na jakykoliv zpusob..hezky receptik..:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jatýrka v pikantním těstíčku kureci jatra v pikantnim testicku jatra v pikantním testicku jatra v testicku jatra v pikantnim kabatku jatyrka kuřecí maso v pikantním těstíčku kuřecí játra v pikantním kabátku játra v pikantním těstícku kuřecí játra v těstíčku smažená kuřecí játýrka mnam jatyrka jatyrka mnam fajn jatýrka kuřeci jatra na pikantno smažená kuřeci játra dia v těstičku jatýrka s vejci dabelska jatra v testicku kuřecí játýrka drubezi jatra dia

Suroviny: játra drůbeží, mouka hladká, mléko, vejce, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Jatýrka v pikantním kabátku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJln