Nutriční hodnoty (Mrkvové koláčky plněné jablíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 14 528 kJ / 3 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
| Tuky | 103,72 g |
| – nasycené | 25,96 g |
| – nenasycené | 74,08 g |
| –– mononenasycené | 48,56 g |
| –– polynenasycené | 25,53 g |
| ––– omega 3 | 1,87 g |
| Vláknina | 48,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 567,60 g |
| – cukry | 297,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 250 g 250 g najemno strouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 160 g 160 g Hery | Margarín | 160 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 1 1 karamelový pudinkový prášek (lze použít i vanilkový) | Puding v prášku | |
| hladká mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
| moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |