Nutriční hodnoty (Brynzový "koláč" se zelím a petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 278 kJ / 2 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,64 g |
| Tuky | 146,41 g |
| – nasycené | 41,76 g |
| – nenasycené | 90,58 g |
| –– mononenasycené | 41,91 g |
| –– polynenasycené | 48,67 g |
| ––– omega 3 | 32,92 g |
| Vláknina | 60,54 g |
| Cholesterol | 1,63 g |
| Sodík | 5,22 g |
| Sůl | 12,96 g |
| Sacharidy | 55,30 g |
| – cukry | 27,12 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 200 g 200 g lněných semínek | Lněná semínka | 200 g |
| 6 6 celých vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| čerstvá petrželka na posypání | Petržel nať čerstvá |