Nutriční hodnoty (Trhaná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 905 kJ / 2 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,85 g |
| Tuky | 120,77 g |
| – nasycené | 69,33 g |
| – nenasycené | 44,56 g |
| –– mononenasycené | 37,78 g |
| –– polynenasycené | 6,78 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 829 mg |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 259,23 g |
| – cukry | 59,88 g |
| ––– laktóza | 4,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 290 g 290 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 290 g |
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 5 g 5 g sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 80 g 80 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 80 ml |
| 60 ml 60 ml vody | Voda | 60 ml |
| 2 2 větší vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 60 g 60 g másla a pak | Máslo kravské | 60 g |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| rozinky | Rozinky | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| mák | Mák modrý | |