Holandské řízky bez mouky a strouhanky

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 40-50 min +1 hodina odležení 8-9 řízků Mleté maso 11 názorů

Suroviny

350 g mletého masa MIX
70 g trvrdého uzeného sýra
70 g klasického tvrdého sýra
150 ml smetany ke šlehání
2 stroužky česneku
1 menší cibule
1 lžička mleté sladké papriky
1 lžička koření Domácí sekaná
1 lžička koření Drákulova smrt od Rojíka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso smícháme s kořením, utřeným česnekem a nadrobno nakrájenou cibulí.

  2. Přidáme najemno nastrouhané sýry, smetanu a vše pořádně promícháme. Necháme tak 1 hodinu odležet v lednici.

  3. Pak namočenýma rukama tvoříme karbanátky, které vkládáme na pekáč s pečícím papírem.

  4. Troubu předehřejeme na 200 °C a pečeme asi 30-40 minut dozlatava.

  5. Podáváme buď se zeleninovým salátem, popřípadě s různě upravenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 403 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Holandské řízky bez mouky a strouhanky

Tématické fráze: holandský řízek do trouby holandský řízek z trouby holandsky rizek v troube řízky bez strouhanky holandské řízky z trouby holandske rizky v troubě řízek bez strouhanky holandský řízek bez strouhanky karbanatky bez strouhanky holandske rizky do trouby holandský řízek bez trojobalu řízek bez mouky trojobal bez mouky mleté maso řízek v mouce holandské karbenátky v troubě dietní řízek bez mouky holandský řízek se sýrem bez strouhanky holandský řízek bez mouky holandský řízek recept

Zapomněl/a jsem heslo