Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 216 kJ / 769 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,14 g |
| Tuky | 59,65 g |
| – nasycené | 38,16 g |
| – nenasycené | 20,49 g |
| –– mononenasycené | 18,48 g |
| –– polynenasycené | 2,01 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 18,72 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,73 g |
| – cukry | 23,64 g |
| ––– laktóza | 0,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích jater( krůtích, nebo jiných jatýrek ) | ||
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 4 4 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 sušená rajčátka | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 70 ml 70 ml červeného vína | Víno červené suché | 70 ml |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |