Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravý celozrnný koláč s jablky a ořechovou posypkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 302 kJ /
2 462 kcal
Bílkoviny79,88 g
– z toho živočišné bílkoviny25,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,52 g
Tuky118,27 g
– nasycené14,71 g
– nenasycené84,44 g
–– mononenasycené19,17 g
–– polynenasycené65,27 g
––– omega 39,73 g
Vláknina38,90 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 398 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy250,14 g
– cukry43,16 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek namletých ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva (bez fosfátů) Kypřící prášek 8 g
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
3 lžičky 3 lžičky skořice Skořice ceylonská 24 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 125 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
jablka Jablko čerstvé
hrušky Hruška čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.