Nutriční hodnoty (Zdravý celozrnný koláč s jablky a ořechovou posypkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 302 kJ / 2 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,52 g |
Tuky | 118,27 g |
– nasycené | 14,71 g |
– nenasycené | 84,44 g |
–– mononenasycené | 19,17 g |
–– polynenasycené | 65,27 g |
––– omega 3 | 9,73 g |
Vláknina | 38,90 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 250,14 g |
– cukry | 43,16 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek namletých ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva (bez fosfátů) | Kypřící prášek | 8 g |
1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
3 lžičky 3 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 24 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
jablka | Jablko čerstvé | |
hrušky | Hruška čerstvá |