Nutriční hodnoty (Hadí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 27,77 g |
| – nasycené | 6,86 g |
| – nenasycené | 13,35 g |
| –– mononenasycené | 10,30 g |
| –– polynenasycené | 3,05 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 7,63 g |
| Sacharidy | 68,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecí prsa | Kuře prso | 500 g |
| 3 PL 3 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 5 PL 5 PL solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 PL 3 PL koření na Pečené kuře | Grilovací koření | |
| sul | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |