Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v makovém obalu se zeleninovou salsou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 115 kJ /
1 462 kcal
Bílkoviny47,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,75 g
Tuky84,64 g
– nasycené7,47 g
– nenasycené63,02 g
–– mononenasycené14,32 g
–– polynenasycené48,70 g
––– omega 30,50 g
Vláknina61,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy104,10 g
– cukry22,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 -2 1 -2 panenky (podle počtu jedlíků) Vepřová panenka
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
1 1 kávová lžička soli Sůl mořská
Několik kapek Několik kapek oleje (na potření panenky) Olej řepkový
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
asi 10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
8 8 cherry rajčátek (nebo 2 větší rajská jablíčka) Rajčata cherry 240 g
čerstvě namletý čtyřbarevný pepř Pepř barevný
sůl dle chuti Sůl mořská
1 1 chilli paprička (není nutná) nebo chilli omáčka (také netřeba) Chilli paprička čerstvá
cca 3 3 polévkové lžíce octa (dle chuti) Ocet lihový
cca 3 3 polévkové lžíce olivového oleje (dle chuti) Olej olivový
2 2 – 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.