Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorské vdolečky se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 343 kJ /
3 667 kcal
Bílkoviny85,49 g
– z toho živočišné bílkoviny40,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,00 g
Tuky169,74 g
– nasycené100,89 g
– nenasycené58,40 g
–– mononenasycené50,65 g
–– polynenasycené7,75 g
––– omega 30,99 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 286 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy421,82 g
– cukry100,93 g
––– laktóza16,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kvásek z 20 g g droždí Droždí pekařské lisované
150-200 ml 150-200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 175 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 rovná lžička soli Sůl mořská
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
olej na smažení Olej řepkový
jahodový džem Marmeláda jahodová
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
50 g 50 g tvarohu na strouhání Tvaroh tvrdý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.