Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italská panacota

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava, + 6 hodin tuhnutí nejméně)

21. 11. 2009 19:34

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota13 707 kJ / 3 276 kcal
Bílkoviny24,00 g
Tuky300,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol1 000 mg
Sodík300 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy120,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

jana1974

9. 10. 2016 12:23

Panna cotta ;-)

Martin Kuhn

28. 3. 2013 15:16

Rostlinnou smetanu bych rozhodně nesháněl. nebrat. asi jak sójové maso...:-//

pnacota

28. 2. 2013 19:50

Vaše názory jsou nektere velmi krasne a nektere ani nebudu komentovat jinak Děkujeme :-8:-8:-8:no::yes::yes::yes::yes:;-);-)

spagetka

19. 4. 2012 15:42

Škola vaření Chefparade: Není to vůbec k receptu - co tím básník chce vyjádřit?
Jinak tuto firmu znám velmi dobře, měla jsem tu čest tam vařit s paní Veronikou Žilkovou. Ale k receptu to fakt vztah nemá ;-)

Škola vaření Chefparade

19. 4. 2012 15:36

Ahojte,

přijďte se podívat do školy vaření Chefparade. Tam se podobné lahůdky můžete také naučit, a mnoho dalších.

více můžete nalézt na www.chefparade.cz

Eliza

19. 12. 2011 00:20

Max72: Je mi líto, že se nepovedlo, ale myslím, že recept je popsaný srozumitelně, takže chyba se stala někde mimo něj... Doufám, že to ještě zkusíš, protože podle tohoto předpisu si na realizaci troufnul i můj manžel (kuchařskou múzou nepolíbená osoba) a zadařilo se... Neklesej na mysli...:yes:

Max72

18. 12. 2011 09:16

Ahoj lidi, tak jset to zkoušel přesně podle receptu a bohužel mě to nějak neztuhlo. Tak nevím kde se stala chyba. Ale i tak se to snědlo (teda spíš vypilo) a bylo to moc dobré. Snad se to podruhé povede lépe ;-)

ambrozinka

13. 12. 2011 13:22

Chtěla jsem se zeptat, jestli to jde nějak udělat i z želatiny v prášku?

pidalka87

29. 11. 2010 19:57

Vypadá to výborně!!! ;-)

yerro

25. 7. 2010 14:46

"nejlépe Rama cremefine"????????

Babica hadr!!! Jen pri pomysleni na panna cottu z roztlineho tuku mi beha mraz po zadech..

cathleen

23. 11. 2009 09:10

....a kdybys chtěla pandoro zkusit upéct, tady je recept http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=4937
Taky jsem ho dvakrát pekla - nádherně voňavé a lehounké;-)

bara.it

23. 11. 2009 09:08

Papricko, ta vysoka babovka, jak ty rikas se jmenuje pandoro.:-K

vybusna

22. 11. 2009 11:03

Diskusia, ktora sa tykala autorstva pri tomto recepte, bola prenesena sem
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=705

Patricie

21. 11. 2009 22:39

Papričko, ta vysoká bábovka je panetone.
Eli, moc pěkný recept.:yes::-K+

Paprika

21. 11. 2009 22:31

... a já si až do dneška myslela, že panacota je te vysoká italská bábovka, co se prodává v takové papírové krabici. A ono je to něco úplně jiného ... no stydím se za nevědomost. Elizo :-) - Ď. za recept, rozšířila jsi mi opět obzory. Musí to být dobrota. Fotečky jako vždy :-*:-*. :yes::yes::yes: ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pana cota panakota recept panacota s ovocem jak se dělá panacota dezert panacota s italem v kuchyni panacota panakota panakota recept italský vanilková panacota domácí panacota panaccota recept na panakotu pana cota recept recepty pana cota panetone recept na pana cota recept pana cota recept panakota panagota panakota dezert recept

Suroviny: smetana ke šlehání, cukr krystal, želatina

TopRecepty.cz

Italská panacota

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BNRW