Oříškové nudle
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 910 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,33 g |
Tuky | 28,13 g |
Vláknina | 16,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 177,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Urcite viem, ze som tento recept citala v nejakom casopise, ale neviem v akom.
Pamatam si, ze na obrazku boli tie cestoviny hrubsie a dlhsie.. mozno spagety. Mne ostalo zo vcera za misu uvarenych nitoviek a tak som pouzila tie...nevedeli sme si to vynachvalit...neutekalo to z vidlicky, neviselo to z vidlicky...rozhodne odporucam....vymiesala som ich na panvici, kde som opekala maso. robila som to prvykrat a bolo to vynikajuce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2010 21:03
Vybusná-tohle musí být vynikající, ukládám, protože "asii"mám v plánu...
3. 12. 2009 10:49
Chystám se toto co nejdříve vyzkoušet, jen nemám doma buráky, ale snad nic nepokazím mandlemi.. bodík posielam už teraz, protože je to na Slovensko
17. 11. 2009 18:48
Vybusna,já jsem jen takový okoukávač,ale ten recept je skvělý a tvoje komentáře ještě lepší. Jen s ostudou přiznávám,že ač jsem se slovenštinu povinně učila ve škole a četla jsem slovensky knížky,chvilku jsem uvažovala,co jsou to rezance. Ostuda. Posílám bodík.
12. 11. 2009 11:19
Dělala jsem včera z čínských nudlí na smažení- naprostá paráda
10. 11. 2009 00:48
Ja som čakala, že to budú klasické sladké orechové rezance, čo som celé detstvo nejedávala a u nás bývali veru často, preto som na recept ani neťukla doteraz.
Prekvapuje ma jednoduchosť, verím ti, že je to skvelé, milujem jednoduché veci...pekný večer!
+
Prekvapuje ma jednoduchosť, verím ti, že je to skvelé, milujem jednoduché veci...pekný večer!
+
10. 11. 2009 00:38
Skvělé Úplně cítím tu chuť! Bodík!
9. 11. 2009 23:01
Zajímavý recept a pěkné fotečky si zaslouží 14. bodík.
9. 11. 2009 17:57
uuuuuuzasne a velmi dobre to aj vyzera. Urcite vyskusam.
9. 11. 2009 13:52
Juj, to vypadá moc dobře!!! Ukládám a určitě udělám10
9. 11. 2009 13:35
No, tohle vypadá silně jedle Jak jsou tam oříšky...ty já můžu kdekoliv a jakékoliv množství
9. 11. 2009 13:34
rezance sa neopekaju, ta farba je zo sojovky....bez toho oleja mi to bolo dost suche, tak som uviedla v recepte, ze treba zakvapnut olivovym olejom.....ja som mala ale zbytky oleja...po okepani masa, takze som tie rezance poobracla v tom oleji s prichutou masa
9. 11. 2009 13:26
mají ty nudle takovou hezkou barvu, protože vypadají opečené? nebo to dělá jen ta sojovka? tak opékají se nebo ne?
9. 11. 2009 11:29
Ty nejlepší dobroty většinou vznikají náhodou... Ale bodík je tutovka.
9. 11. 2009 10:27
Vybusna, naozaj skvely nápad ...., vážně to vypadá dobře a jak radí Drobek, to dělám, protože těstovin vždycky uvařím víc, takže zamrazit...
8. 11. 2009 23:43
Tak, a víš jak to dělají se špagetami v italských restauracích tady v Amerikánsku? Mají jich navařeno dopředu, vlastně jen navařeno ale nedovařeno. A pak, pro každou objednávku zvlášť vrznou jednu porci do kuželového cedníku a šupnou do vařící vody. Na chvíli, jen aby se špagety prohřály = dovařily.
Když doma vařím špagety vždycky jich udělám víc, pak odeberu co nesníme hned a jde to do mrazáku. Pak jsou dobré nejen na italské či české jídlo, ale i do číny, na stir and fry, s mraženou zeleninou, od minula uvařeným masem (no, nebo čerstvým), česnekem, zázvorem...
Prostě večeře narychlo.
Když doma vařím špagety vždycky jich udělám víc, pak odeberu co nesníme hned a jde to do mrazáku. Pak jsou dobré nejen na italské či české jídlo, ale i do číny, na stir and fry, s mraženou zeleninou, od minula uvařeným masem (no, nebo čerstvým), česnekem, zázvorem...
Prostě večeře narychlo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 2 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 6 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 7 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 7 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 7 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 8 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Jak uchovat a zpracovat ořechy. Vyzkoušejte rady a tipy na jejich využití
Další recepty
Tématické fráze: nudle co jsou rezance co jsou rezance-,- co jsou to rezance navareny nudle recept z nudlí nudle recept recepty pavlíny berzsiové jak se dobře opékají čínské nudle nudle slovensky nudle po slovensky jak se opékají čínské nudle a špagety vaření nudlí recept vepřový gyros s činskými nudlemi jak se dělají špagety oříškové nudle nitove druhy pomel opečené brambory
Suroviny: nudle vlasové, omáčka sojová, česnek, arašídy
Oříškové nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ2l
20 názorů