Nutriční hodnoty (Kapustový bochník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,48 g |
Tuky | 120,44 g |
– nasycené | 55,13 g |
– nenasycené | 58,83 g |
–– mononenasycené | 48,22 g |
–– polynenasycené | 10,61 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 19,75 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 303,30 g |
– cukry | 35,90 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
100 g 100 g nahrubo nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |