Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustový bochník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 026 kJ /
2 635 kcal
Bílkoviny75,84 g
– z toho živočišné bílkoviny43,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,48 g
Tuky120,44 g
– nasycené55,13 g
– nenasycené58,83 g
–– mononenasycené48,22 g
–– polynenasycené10,61 g
––– omega 30,33 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy303,30 g
– cukry35,90 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá hlávka kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 hrst 1 hrst sušených hub Houby sušené směs
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g hrášku Hrášek zelený 100 g
100 g 100 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 100 g
100 g 100 g nahrubo nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.