Nutriční hodnoty (Pečená bůčková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 010 kJ / 2 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
| Tuky | 244,30 g |
| – nasycené | 62,70 g |
| – nenasycené | 130,91 g |
| –– mononenasycené | 105,85 g |
| –– polynenasycené | 25,07 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 19,72 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 39,80 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 800 g |
| 100 100 g uzeného bůčku nakrájeného na plátky | Vepřový bok uzený | |
| 100 100 g Moravského uzeného nakrájeného na plátky | Vepřová kýta uzená | |
| 10 ks 10 ks pečených rajčat | ||
| 1 1 hlavičku česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 2 lžičky 2 lžičky uzené sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 3 lžičky 3 lžičky koření na vepřovou pečeni | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 celý pórek | Pórek čerstvý | |
| trochu trochu vody nebo vývaru na podlití | Voda |