Nutriční hodnoty (Jablková buchta ááááá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 787 kJ / 1 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,85 g |
| Tuky | 33,50 g |
| – nasycené | 8,18 g |
| – nenasycené | 15,71 g |
| –– mononenasycené | 11,53 g |
| –– polynenasycené | 4,18 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 14,75 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 279,20 g |
| – cukry | 220,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 72 g |
| 5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |
| 6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 3 3 menší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru krupice (na posypání jablek) | Cukr bílý | 12 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu (nebo strouhanka) | Mouka pšeničná hladká |