Nutriční hodnoty (Dušená hovězí líčka na jalovčinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 503 kJ / 1 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 42,00 g |
| – nasycené | 18,82 g |
| – nenasycené | 10,12 g |
| –– mononenasycené | 8,91 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 314 mg |
| Sodík | 348 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 500 g 500 g hovězích líček | Hovězí líčka | 500 g |
| 150-200 g 150-200 g hovězího krku (ale doporučuji použít jen líčka) | Hovězí krkovice | 175 g |
| 3 3 velké cibule nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 210 g |
| 20-25 kuliček 20-25 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trocha trocha Solamylu | Bramborový škrob |