Nutriční hodnoty (Dušená hovězí líčka na jalovčinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 503 kJ / 1 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 150,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 42,00 g |
– nasycené | 18,82 g |
– nenasycené | 10,12 g |
–– mononenasycené | 8,91 g |
–– polynenasycené | 1,21 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 18,90 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g hovězích líček | Hovězí líčka | 500 g |
150-200 g 150-200 g hovězího krku (ale doporučuji použít jen líčka) | Hovězí krkovice | 175 g |
3 3 velké cibule nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 210 g |
20-25 kuliček 20-25 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trocha trocha Solamylu | Bramborový škrob |