Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 031 kJ /
485 kcal
Bílkoviny9,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,59 g
Tuky7,37 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené6,25 g
–– mononenasycené3,91 g
–– polynenasycené2,35 g
––– omega 30,30 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 754 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy80,46 g
– cukry49,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžička 1 lžička sušených chilli papriček Chilli paprička sušená 5 g
200 ml 200 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.