Nutriční hodnoty (Vinná klobása zapečená s listovým špenátem, nivou a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 942 kJ / 2 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 187,29 g |
| – nasycené | 109,90 g |
| – nenasycené | 71,32 g |
| –– mononenasycené | 38,29 g |
| –– polynenasycené | 33,03 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 997 mg |
| Sodík | 7,20 g |
| Sůl | 17,62 g |
| Sacharidy | 40,63 g |
| – cukry | 13,13 g |
| ––– laktóza | 9,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
| mražený listový špenát | Špenát mražený | |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 200 ml 200 ml 16% zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| olej na vytření pekáče a osmažení cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl pokud je třeba | Sůl mořská |