Nutriční hodnoty (Vinná klobása zapečená s listovým špenátem, nivou a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 942 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 187,29 g |
– nasycené | 109,90 g |
– nenasycené | 71,32 g |
–– mononenasycené | 38,29 g |
–– polynenasycené | 33,03 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 997 mg |
Sodík | 7,20 g |
Sůl | 17,62 g |
Sacharidy | 40,63 g |
– cukry | 13,13 g |
––– laktóza | 9,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
mražený listový špenát | Špenát mražený | |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
200 ml 200 ml 16% zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
olej na vytření pekáče a osmažení cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl pokud je třeba | Sůl mořská |