Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinná klobása zapečená s listovým špenátem, nivou a zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 942 kJ /
2 376 kcal
Bílkoviny129,61 g
– z toho živočišné bílkoviny128,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky187,29 g
– nasycené109,90 g
– nenasycené71,32 g
–– mononenasycené38,29 g
–– polynenasycené33,03 g
––– omega 30,52 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 997 mg
Sodík 7,20 g
Sůl17,62 g
Sacharidy40,63 g
– cukry13,13 g
––– laktóza9,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vinné klobásy Klobása vinná 600 g
mražený listový špenát Špenát mražený
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
200 ml 200 ml 16% zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
olej na vytření pekáče a osmažení cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl pokud je třeba Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.