Nutriční hodnoty (Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 195,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 181,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,11 g | 
| Tuky | 377,69 g | 
| – nasycené | 97,81 g | 
| – nenasycené | 200,70 g | 
| –– mononenasycené | 161,89 g | 
| –– polynenasycené | 38,81 g | 
| ––– omega 3 | 1,71 g | 
| Vláknina | 46,43 g | 
| Cholesterol | 575 mg | 
| Sodík | 1,71 g | 
| Sůl | 3,65 g | 
| Sacharidy | 115,83 g | 
| – cukry | 78,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1-1,5 kg 1-1,5 kg libového vepřového boku s kůží | Vepřový bok | 1250 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce koření vepřová pečeně | Kmín mletý | 30 g | 
| 1 kg 1 kg karotky | Mrkev čerstvá | 1000 g | 
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 2 dl 2 dl 100% mrkvové šťávy | Šťáva z mrkve | 200 ml | 
| 2 dl 2 dl zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml | 
| máslová jíška | Jíška máslová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cukr | Cukr bílý | |
| pepř | Pepř černý |