Nutriční hodnoty (Vepřové palce v jemné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 913 kJ / 2 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 203,90 g |
| – nasycené | 104,61 g |
| – nenasycené | 95,40 g |
| –– mononenasycené | 77,65 g |
| –– polynenasycené | 17,75 g |
| ––– omega 3 | 5,65 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 356 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 5,87 g |
| Sacharidy | 14,84 g |
| – cukry | 14,84 g |
| ––– laktóza | 14,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vepřové palce | Vepřová panenka | |
| 50 ml 50 ml olivové oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě nahrubo drcený pepř | Pepř černý | |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| hrst hrst nahrubo nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| lžíce lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská |