Nutriční hodnoty (Zapečené kapustičky s žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 273 kJ / 1 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 149,36 g |
– nasycené | 76,35 g |
– nenasycené | 60,71 g |
–– mononenasycené | 52,42 g |
–– polynenasycené | 8,29 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,86 g |
Sacharidy | 54,10 g |
– cukry | 14,30 g |
––– laktóza | 11,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g růžičkové kapusty na půlky | Kapusta růžičková čerstvá | |
500 500 g žampionů větší na čtvrtky menší na půlky | Žampion čerstvý | |
100 g 100 g anglické slaniny proužky | Anglická slanina | 100 g |
máslo | Máslo kravské | |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce parmazánu | Parmezán | 60 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhanky + na vysypání | Strouhanka pšeničná | 60 g |
tvrdý sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |