Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené kapustičky s žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 273 kJ /
1 738 kcal
Bílkoviny43,18 g
– z toho živočišné bílkoviny37,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky149,36 g
– nasycené76,35 g
– nenasycené60,71 g
–– mononenasycené52,42 g
–– polynenasycené8,29 g
––– omega 30,56 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 2,88 g
Sůl6,86 g
Sacharidy54,10 g
– cukry14,30 g
––– laktóza11,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g růžičkové kapusty na půlky Kapusta růžičková čerstvá
500 500 g žampionů větší na čtvrtky menší na půlky Žampion čerstvý
100 g 100 g anglické slaniny proužky Anglická slanina 100 g
máslo Máslo kravské
sušená bazalka Bazalka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 lžíce 4 lžíce parmazánu Parmezán 60 g
4 lžíce 4 lžíce strouhanky + na vysypání Strouhanka pšeničná 60 g
tvrdý sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.