Nutriční hodnoty (Panna Cotta s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 643 kJ / 2 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 151,50 g |
| – nasycené | 101,00 g |
| – nenasycené | 44,94 g |
| –– mononenasycené | 40,40 g |
| –– polynenasycené | 4,54 g |
| ––– omega 3 | 1,51 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 506 mg |
| Sodík | 190 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 219,90 g |
| – cukry | 219,90 g |
| ––– laktóza | 19,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| rybíz (nebo jiné ovoce) | Rybíz červený čerstvý | |
| 2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| vanilkový lusk | Vanilkové lusky |