Nutriční hodnoty (Hovězí závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 085 kJ / 2 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 182,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,04 g |
| Tuky | 132,82 g |
| – nasycené | 52,10 g |
| – nenasycené | 73,77 g |
| –– mononenasycené | 59,45 g |
| –– polynenasycené | 14,32 g |
| ––– omega 3 | 2,18 g |
| Vláknina | 25,20 g |
| Cholesterol | 722 mg |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,01 g |
| Sacharidy | 39,23 g |
| – cukry | 13,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 250 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 600 g 600 g zadního hovězího | Hovězí kýta | 600 g |
| 170 g 170 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 170 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané petržele | Petržel kořenová čerstvá | 30 g |
| 400 ml 400 ml vývaru | Vývar hovězí | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| houskový knedlík | Knedlík pšeničný houskový |