Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 085 kJ /
2 171 kcal
Bílkoviny194,52 g
– z toho živočišné bílkoviny182,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,04 g
Tuky132,82 g
– nasycené52,10 g
– nenasycené73,77 g
–– mononenasycené59,45 g
–– polynenasycené14,32 g
––– omega 32,18 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 722 mg
Sodík 2,12 g
Sůl5,01 g
Sacharidy39,23 g
– cukry13,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g čerstvých hub Hřib čerstvý 250 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
600 g 600 g zadního hovězího Hovězí kýta 600 g
170 g 170 g mletého vepřového masa Vepřová plec 170 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
oregano Oregano sušené
2 lžíce 2 lžíce nasekané petržele Petržel kořenová čerstvá 30 g
400 ml 400 ml vývaru Vývar hovězí 400 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
houskový knedlík Knedlík pšeničný houskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.