Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka na čínsko-brněnský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 7,91 g |
| – nasycené | 1,92 g |
| – nenasycené | 3,60 g |
| –– mononenasycené | 2,83 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 9,34 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 115 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 29,50 g |
| – cukry | 5,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí spodní části | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 mražená směs "Čína" | Zelí bílé mražené | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| podravka | Kořenící směs sypká | |
| pepř | Pepř černý | |
| paprika pálivá | Paprika pálivá | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |