Nutriční hodnoty (Bramborový salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 868 kJ / 2 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,18 g |
| Tuky | 201,37 g |
| – nasycené | 25,22 g |
| – nenasycené | 158,00 g |
| –– mononenasycené | 45,19 g |
| –– polynenasycené | 112,81 g |
| ––– omega 3 | 2,54 g |
| Vláknina | 32,30 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 2,21 g |
| Sůl | 5,40 g |
| Sacharidy | 102,40 g |
| – cukry | 35,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g tatarky | Tatarská omáčka | 250 g |