Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 868 kJ /
2 358 kcal
Bílkoviny19,18 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,18 g
Tuky201,37 g
– nasycené25,22 g
– nenasycené158,00 g
–– mononenasycené45,19 g
–– polynenasycené112,81 g
––– omega 32,54 g
Vláknina32,30 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 2,21 g
Sůl5,40 g
Sacharidy102,40 g
– cukry35,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g červené řepy Červená řepa čerstvá 400 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g tatarky Tatarská omáčka 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.