Nutriční hodnoty (Bramborový salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 868 kJ / 2 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,18 g |
Tuky | 201,37 g |
– nasycené | 25,22 g |
– nenasycené | 158,00 g |
–– mononenasycené | 45,19 g |
–– polynenasycené | 112,81 g |
––– omega 3 | 2,54 g |
Vláknina | 32,30 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 102,40 g |
– cukry | 35,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g tatarky | Tatarská omáčka | 250 g |