Nutriční hodnoty (Vepřové závitky na barbecue)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 pláty 4 pláty z vepřového libového masa (měla jsem oříšek) | Vepřová kýta | |
| 4 klíny 4 klíny z anglické slaniny v celku | Anglická slanina | |
| 4 klíny 4 klíny z nivy nebo jiný sýr s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | |
| 4 pruhy 4 pruhy z papriky (měla jsem žlutou) | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| koření barbecue | Grilovací koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |