Nutriční hodnoty (Vepřové závitky na barbecue)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 pláty 4 pláty z vepřového libového masa (měla jsem oříšek) | Vepřová kýta | |
4 klíny 4 klíny z anglické slaniny v celku | Anglická slanina | |
4 klíny 4 klíny z nivy nebo jiný sýr s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | |
4 pruhy 4 pruhy z papriky (měla jsem žlutou) | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
koření barbecue | Grilovací koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |