Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa plněná brynzovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 220 kJ / 1 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 192,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 123,50 g |
| – nasycené | 63,00 g |
| – nenasycené | 57,15 g |
| –– mononenasycené | 47,92 g |
| –– polynenasycené | 9,22 g |
| ––– omega 3 | 2,09 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 3,10 g |
| Sůl | 7,90 g |
| Sacharidy | 10,47 g |
| – cukry | 6,53 g |
| ––– laktóza | 2,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 125 g 125 g brynzu | Brynza | 125 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| zelené bylinky ( pažitka, petrželka, libeček | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| 100 ml 100 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |