Nutriční hodnoty (Hrachová polévka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 784 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,48 g |
Tuky | 136,27 g |
– nasycené | 53,98 g |
– nenasycené | 69,73 g |
–– mononenasycené | 57,74 g |
–– polynenasycené | 11,99 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 40,65 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 79,40 g |
– cukry | 32,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
500 g 500 g žlutého loupaného hrachu (nebo zeleného) | Hrách žlutý loupaný sušený | 500 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček | |
uzenina (dle chuti, nemusí být) | Párek vepřový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |