Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrachová polévka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie7 784 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny59,98 g
– z toho živočišné bílkoviny28,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,48 g
Tuky136,27 g
– nasycené53,98 g
– nenasycené69,73 g
–– mononenasycené57,74 g
–– polynenasycené11,99 g
––– omega 30,30 g
Vláknina40,65 g
Cholesterol 145 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,25 g
Sacharidy79,40 g
– cukry32,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových žebírek Vepřová žebra 500 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
500 g 500 g žlutého loupaného hrachu (nebo zeleného) Hrách žlutý loupaný sušený 500 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku Hřebíček
uzenina (dle chuti, nemusí být) Párek vepřový
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.